LOVESHOOT LANGS HET MERWEDEKANAAL | UTRECHT

Loveshoot Langs Het Merwedekanaal

LOVESHOOT LANGS HET MERWEDEKANAAL

Dit is een romantische Loveshoot op een van onze favoriete spots: langs het Utrechtse Merwedekanaal in de Utrechtse wijk Oud-Hoograven. Daar is nog een oude steenfabriek en dé perfecte loctaie voor en shoot. Pieter en Jeannet vieren hun liefde voor elkaar en laten zich fotograferen door meerdere fotografen. Het fotograferen van een koppel is onderdeel van onze workshop Moment Design.

NOG STEEDS DE LIEFSTE

Het is een prachtig stel en dat zijn ze al meer dan 12,5 jaar lang. Hij vindt haar na al die jaren nog steeds de liefste, spontaanste en leukste meid die hij kent. En wat zij van hem vindt? We hebben een uitgebreide blog over ze geschreven. Klik op de button, lees en bekijk over hun fotosessie. Natuurlijk stuurden we vooraf een vragenlijst die ze allebei uitgebreid hebben ingevuld. Zo ontzettend leuk om ze van te voren al beter te leren kennen. Onze fotosessie wordt daardoor nog persoonlijker.

Loveshoot Langs Het Merwedekanaal 001 Loveshoot Langs Het Merwedekanaal 002 Loveshoot Langs Het Merwedekanaal 003 Loveshoot Langs Het Merwedekanaal 004 Loveshoot Langs Het Merwedekanaal 005 Loveshoot Langs Het Merwedekanaal 006 Loveshoot Langs Het Merwedekanaal 007 Loveshoot Langs Het Merwedekanaal 008

GENIETEN VAN MOOIE FOTO’S

Kun jij ook zo genieten van mooie foto’s? Foto’s waar je samen, leuk en echt op staat? Geen geposeerde foto’s maar natuurlijke en ontspannen foto’s? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Boek nu je eigen LoveShoot en geniet net zoveel van de sessie als dat Pieter en Jeannet dat deden.

Posted in ,