INTERNATIONALE BRUILOFT | UTRECHT | SARA & EWAN

Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht

INTERNATIONALE BRUILOFT

We mochten deze keer een internationale bruiloft vastleggen, in Utrecht deze keer. De Britse Ewan trouwt met zijn Sara. Samen wonen ze alweer jarenlang in Engeland en trouwen nu in het centrum van Utrecht.

OUDE STADHUIS

Ewan maakt zich klaar bij Hotel Karel V en Wim is daarbij aanwezig. Sara maakt zich klaar bij haar ouders thuis, in de buurt van het centrum, waar Heleen bij aanwezig is. Ze zien elkaar die dag voor het eerst op het plein voor het Oude Stadhuis.

GEWELDIGE PLEK

In het bijzijn van hun familie en vrienden geven ze het jawoord in het hartje Utrecht, wat een geweldige plek. Ze wilden dolgraag in Utrecht trouwen, dichtbij Sara’s familie, en er zaten een paar dingen tegen maar nu is het toch gelukt!

WILHELMINAPARK

Na de ceremonie vertrekken we naar het restaurant in het Wilhelminapark voor een toost op het bruidspaar. Daarna maken we een korte bruidsreportage in het park. We zien zelfs een vlinder, een zwerver en ook nog wat oude fietsen. Hoe Hollands kun je het hebben? Wat een dag.

Lieve Sara en Ewan, wat een heerlijke dag. We hebben zo van jullie genoten. Dank jullie wel.

Ik heb interesse! >>

Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 001 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 002 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 003 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 004 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 005 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 006 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 007 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 008 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 009 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 010 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 011 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 012 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 013 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 014 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 015 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 016 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 017 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 018 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 019 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 020 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 021 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 022 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 023 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 024 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 025 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 026 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 027 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 028 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 029 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 030 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 031 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 032 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 033 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 034 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 035 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 036 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 037 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 038 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 039 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 040 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 041 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 042 Trouwen In Het Wilhelminapark Utrecht 043

Hebben jullie trouwplannen, een internationale bruiloft Utrecht of ergens anders en wil je ons als fotograaf? Laten we dan snel een afspraak maken om kennis te maken.

Ik heb interesse! >>
Posted in ,