REIZEN | COSTA DEL SOL | SPANJE

La Isleta del Moro, Spanje

COSTA DEL SOL

Graag combineer ik korte of langere reisjes met (reis- en landschap) fotografie, mijn twee grote passies. Altijd ben ik op de uitkijk voor mooie locaties om een reportage te maken, want wie weet… Zo was ik een paar dagen in Zuid Spanje – Costa del Sol – en ik kan het dan niet laten mijn camera mee te nemen. Ik zie wel waar ik terecht kom en zo kom ik op de meest mooie plekjes. Zo zie ik aan de Costa voldoende plekken voor een romantische Prewedding reportage of een bruiloft. In het vroege ochtendlicht ziet de plaats Torrox, net buiten Malaga er prachtig uit.

ALMERIA

Ik land in Malaga en rij na een nachtje hotel met de huurauto langs de kust richting Almería. Na een paar paar uur stop ik in Almería, een plaats met een rijke geschiedenis waar het zeker de moeite waard is even te vertoeven. Parkeren kan eenvoudig in het centrum en in het laag-seizoen heb je geen last van drukte en veel toeristen. Wat een aardige stad en wat is en wordt het Alcazaba mooi opgeknapt. Dit fort met mooie tuin is gratis toegankelijk en het uitzicht is erg fraai. Dit vraagt om een reportage! 😉

ISLETA DEL MORO

Na Almería rijd ik verder naar Isleta del Moro, een klein dorpje aan het strand waar mijn afspraak is en blijf er de middag en avond. De oude houten vissersboten liggen op de kant en een kunstenaar maakt in het zonnetje zijn schilderij. Wat een rust. Wat een mooie gebied. De volgende dag rijd ik via de Sierra Nevada – Granada terug naar Malaga. Met RyanAir ben je buiten het hoogseizoen voor een paar tientjes heen en weer! Erg leuk voor een paar dagen ontspannen en heerlijk even andere cultuur snuiven en dé perfecte plek voor een loveshoot of Destination Wedding. Adios!

 

Costa del Sol (lr)-036

Costa del Sol (lr)-038

Costa del Sol (lr)-043

Costa del Sol (lr)-047

Costa del Sol (lr)-053

Costa del Sol (lr)-056

Costa del Sol (lr)-069

Costa del Sol (lr)-072

Costa del Sol (lr)-073

Costa del Sol (lr)-077

Costa del Sol (lr)-078

Costa del Sol (lr)-084

Costa del Sol (lr)-090

Costa del Sol (lr)-092

Costa del Sol (lr)-094

Costa del Sol (lr)-095

Costa del Sol (lr)-101

Trouwplannen en/of op zoek naar een bijzondere locatie voor een Prewedding reportage? Samen vinden we vast jullie super locatie! Stuur ons een bericht en we spreken snel af.

Ja, dit lijkt me tof! >>
Posted in , ,