GOEDE DOELEN | HABITAT | CAMBODJA | BOUWDAG 4

Bouwreis Habitat Cambodja

CAMBODJA BOUWDAG 4

Als we aankomen op de bouwplaats op bouwdag 4 zijn de werkmannen van Habitat Cambodja al volop bezig met het dak. De laatste hand wordt gelegd. Het lijkt nu echt op een huis! Dit is zo tof. Er wordt ook weer gemetseld aan het toilethokje. Er zal geen riolering komen, de afvoer loopt naar de twee tonnen achter het hokje. Dan is het tijd om plaats tegen het huis te schroeven. De steigers worden opgebouwd en met vereende krachten worden de platen hoog gehouden. Er zijn ook 3 kozijnen aangebracht met houten luiken.

SCHILDEREN

Ook is er altijd even tijd om te spelen met de bal en met de kinderen. Even volleyballen met deze temperaturen levert al snel zweetdruppels op. Nadat de panelen tegen de wanden aan geschroefd zijn worden de naden en schroefgaten afgewerkt. Het droogt snel dus daarna kan er geschilderd worden. De kleuren zijn vooraf bepaald en zijn heel herkenbaar. Groen voor de wanden en rood/paars voor het bamboe van het balkon. In de omgeving hebben we al meer woningen gezien met deze kleur: Habitat groen.

LAATSTE DAG

We schieten flink op en de spanning stijgt. Zullen we het redden om het huis en het toilet af te krijgen? Dat zal wel heel tof zijn. Morgen is het onze laatste dag op deze bouwplaats. Nog een halve dag klussen en afronden. Daarna is het sowieso tijd voor feest!

Meer lezen over deze reis? Hierbij het uitgebreide verslag van de deelnemers van deze bouwreis: Habitat Bouwreis CambuildJA.

Bouwreis Habitat Cambodja 134 Bouwreis Habitat Cambodja 135 Bouwreis Habitat Cambodja 136 Bouwreis Habitat Cambodja 137 Bouwreis Habitat Cambodja 138 Bouwreis Habitat Cambodja 139 Bouwreis Habitat Cambodja 140 Bouwreis Habitat Cambodja 141 Bouwreis Habitat Cambodja 142 Bouwreis Habitat Cambodja 143 Bouwreis Habitat Cambodja 144 Bouwreis Habitat Cambodja 145 Bouwreis Habitat Cambodja 146 Bouwreis Habitat Cambodja 147 Bouwreis Habitat Cambodja 148 Bouwreis Habitat Cambodja 149 Bouwreis Habitat Cambodja 150

Bouwreis Habitat Cambodja 151

Bekijk ook de blogs en foto’s van dag 1 en dag 2 en dag 3.

Posted in ,