BRUILOFT | KASTEEL BROEKHUIZEN | YVONNE & REINDER

Bruidsreportage Kasteel Broekhuizen Leersum

Op een prachtige zonnige dag trouwen deze twee lieverds. Dit is zo’n speciale dag voor Yvonne en Reinder zelf, maar ook voor alle kinderen, familie en voor vrienden. Twee jaar eerder maakten we een Loveshoot van hen, maar toen was er nog geen huwelijksaanzoek gedaan. Dus hoe leuk is het dat we hier ook weer bij mogen zijn! Na de start bij hen thuis maken we een mooie bruidsreportage in het park bij Kasteel Broekhuizen in Leersum om daarna naar Residence Rhenen te gaan waar we de rest van de middag en avond doorbrengen.

RUSTIG AAN

Yvonne en Reinder hebben vooraf aangegeven vooral een ontspannen dag te willen. De ochtend en begin van de middag brengen ze gezellig met elkaar thuis door. Bij hen gaat alles met een gezonde dosis zelfspot en humor. Yvonne waardeert het zeer dat Reinder altijd hartelijk om zijn eigen fouten kan lachen. Hij vertelt ze in geuren en kleuren aan anderen.

VERTROUWEN IN DE LIEFDE

“Reinder heeft mij mijn vertrouwen in de liefde teruggegeven. Hij is heerlijk gek en we kunnen samen enorm lachen. We kunnen samen alle dingen in ons leven bespreken en we zijn er voor elkaar.” Reinder vindt Yvonne echt fantastisch, heel lief, zorgzaam en ze heeft humor. “Ze is lekker prettig gestoord.” Een prima basis voor een goed huwelijk zouden wij zeggen.

KASTEEL BROEKHUIZEN

Door een operatie aan haar voet moet Yvonne vandaag helaas nog op krukken lopen. Op langere afstanden gebruikt ze de rolstoel, dat is het meest comfortabel. Het openbaar toegankelijke park van Kasteel Broekhuizen ligt bij hen om de hoek, is goed te bereiken; ook met een rolstoel en daar hebben we alle tijd voor de reportage. Dit bruidspaar straalt op dit prachtige landgoed, en die spiegeling in de vijver! En wat een bijzonder, origineel boeket. De kleuren zijn zo mooi op elkaar afgestemd.

RECIDENCE RHENEN

Reinder is niet dol op poseren voor de camera maar dat hoeft bij ons gelukkig ook niet. We stellen vragen en geven kleine opdrachtjes, dat maakt dat de shoot fijn ontspannen wordt. Met anderhalf uur hebben we veel mooie foto’s gemaakt en vertrekken we naar Residence Rhenen in Elst/Rhenen voor het officiële gedeelte van de dag.

Lieve Yvonne en Reinder, wat een heerlijke, ontspannen dag. Het is precies zoals jullie wilden: de bruidsreportage bij Kasteel Broekhuizen en een leuke, ontspannen dag bij de Residence. Geniet van elkaar en van jullie humor. <3 Willen jullie ook een ontspannen reportage? Neem dan contact op en we maken snel kennis.

Bruidsreportage Kasteel Broekhuizen Leersum Bruidsreportage Kasteel Broekhuizen Leersum Bruidsreportage Kasteel Broekhuizen Leersum Bruidsreportage Kasteel Broekhuizen Leersum Bruidsreportage Kasteel Broekhuizen Leersum Bruidsreportage Kasteel Broekhuizen Leersum Bruidsreportage Kasteel Broekhuizen Leersum Bruidsreportage Kasteel Broekhuizen Leersum

 

 

 

 

 

 

Ik heb interesse! >>
Posted in ,