Starter

Starter

Ben je dol op fotografen en zou jij er meer van willen weten? Staat de camera nu voornamelijk op de automatische stand (A of P-stand) en kun je niet wachten de camera van de automatische stand te halen? Zoek je een gezellige fotografieworkshop waarbij je vooral echt praktische informatie krijgt zodat je zelf aan de slag kunt thuis en op vakantie? Dan help ik je graag. Wil je meer weten over licht, compositie en momenten? We beginnen bij het begin en passen het tempo en de onderwerpen aan jou aan.

Fotografielessen voor Starters

Er is niks leukers dan het delen van kennis. Heel graag vertel ik je over de geheimen van het fotograferen tijdens een van mijn fotografie-workshops. Vanuit mijn mooie kantoor in Utrecht zal ik ingaan op je vragen. Na een korte theoretische uitleg gaan we snel buiten het geleerde oefenen. Ik heb er zin in!

De meeste workshops kunnen individueel gedaan worden maar zijn ook erg leuk voor bedrijfsfeestjes, vrijgezellenfeesten en uitjes van vriendengroepen.

MOBIELE FOTOGRAFIE

€ 59,- pp incl. btw (groepsles 6-10 personen)

Wat: Betere foto’s maken met je mobiele telefoon (Leren kijken, Compositie)
Waar: Utrecht
Wanneer: ntb (zie voor meer info hier)

Geef je nu op!

BASISFOTOGRAFIE I

€ 199,- PP INCL. BTW (INDIVIDUEEL) OOK MOGELIJK ALS GROEPSLES

Wat: Fotograferen met je spiegelreflex. (Diafragma, Sluitertijd, Iso, Belichting, Compositie I)
Waar: Utrecht
Wanneer: In overleg, door de week en weekend

Meer info? Of…
Geef je nu op!

BASISFOTOGRAFIE II

€ 199,- PP INCL. BTW (INDIVIDUEEL) OOK MOGELIJK ALS GROEPSLES

Wat: Opfrissen Basisfotografie I + Witbalans, Compositie II, je eigen leerpunten
Waar: Utrecht
Wanneer: In overleg, door de week en weekend

Geef je nu op!

Ben je een gevorderde fotograaf? Heeft de camera geen geheimen meer voor je maar wil je wel verdieping in je fotografie? Heb je interesse in Moment Design, hoe je personen natuurlijk en ongeposeerd op de foto kunt zetten en wil je meer weten? Kijk dan op hier.